Super artikel om Bornholm i Forbes :-)

Plan Your Summer Europe Vacation To This Sunny Danish Island

Even in a nation with as many islands as Denmark (more than 400 in all), Bornholm still bears several distinctions that make it unique. The 277-square-mile speck buffeted by the Baltic Sea is the nation’s easternmost region, and its sunniest.

Bornholm lies roughly halfway between Sweden and Poland, and though it has been occupied by the Russians, Germans and Swedes over the centuries, the island has retained its Danish identity, and indeed, influenced Danish design, art and cuisine in its own right.

Læs Eric Rosens dækning i Forbes, 21 Februar 2021

Svaneke Bryghus er en af Danmarks første Craft Beer Bryggerier med flere internationale priser på samvittigheden. FORBES må have glemt dette da de besøgte Svaneke. Bestemt et besøg værd når shopper lakrids hos Bülow og kage hos Bay Frost. En lille kulinarisk smuttur hvor du ikke behøver spekulere på kalorierne. Dem smider du, når du går de 3,5 km langs Danmarks smukkest kyststrækning tilbage til Villa Vito.

Vi har lavet et lille kort til Forbes’ Bornholm

Eric Rosen kommer godt omkring i hans artikel i Forbes. Der er lidt til hele familien, ude og inde og rundt på hele øen. Et godt udgangspunkt til en ferie på Bornholm.

Som en lille hjælp har vi fået lavet et ‘Forbes’ Bornholmerkort på Google med alle artiklens steder og seværdigheder (med website til de fleste steder).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: